Loading... (0%)

Servicii integrate

Transport gratuit

transport_gratuit_pacienti1

Serviciul de transport pentru pacienţii clinicii este gratuit şi face parte din politica noastră de excelenţa în relaţia cu pacienţii. Noi punem la dispoziţie transportul din orice locaţie din Bucureşti către clinică şi ne asigurăm ca pacienţii să fie transferaţi înapoi, către locaţia dorită. Când solicitaţi o programare în Clinica Swiss Ecodent, nu ezitaţi să optaţi şi pentru varianta de transport gratuit. Puteţi uita de problema parcărilor supra-aglomerate, dar şi de stresul conducerii sub influenţa durerii şi apoi a anestezicelor. Pe toată durata drumului de la clinică spre casă, vă puteţi relaxa ca un adevărat VIP (Very Important Patient). Serviciul de transport a fost gândit şi pentru pacienţii copii care vin pentru tratamente la clinica noastră. Părinţii pot opta pentru preluarea copiilor lor de către microbuzul clinicii. Aceasta este o modalitate de organizare eficientă a timpului de lucru al adulţilor, nefiind necesară învoirea părintelui de la serviciu pentru a se deplasa cu micuţul la clinica stomatologică. Noi asigurăm astfel un transfer în siguranţă pentru copii şi confortabil pentru părinţi, indiferent de condiţiile meteo sau de trafic.

Contactează clinica

Anestezie generala

Avem acordul Ministerului Sănătăţii şi toate dotările necesare pentru a efectua orice gen de intervenţii sub procedura de anestezie totală, iar experienţa noastră internaţională de peste 25 de ani în acest domeniu de lucru în anestezie generală, şi pusă efectiv în practică în ultimii 12 ani la clinica din Elveţia, ne recomandă şi în faţa pacienţilor români. Anestezia generală este recomandată pacienţilor ce au teamă de dentist, însă a căror stare de sănătate impune o intervenţie urgentă. De asemenea, este recomandat pacienţilor ce au o sensibilitate crescută la nivelul cavităţii bucale şi pot avea senzaţii de disconfort sau stări de greaţă, în momentul în care se lucrează pentru o perioadă mai lungă. La această procedură apelează pacienţi ai noştri, extrem de ocupaţi, care au timp scurt la dispoziţie pentru rezolvarea tuturor problemelor dentare. Prin procedura de anestezie generală, avem şansa ca într-o singură intervenţie cu o durată mai lungă, să comasăm mai multe şedinţe la un loc. Este important de ştiut că procedura de anestezie totală se foloseşte cu succes şi în cazul copiilor mai mici sau care nu stau liniştiţi în timpul intervenţiilor, îngreunând actul medical. Pe toată durata intervenţiilor sub anestezie generală, un medic anestezist supraveghează şi monitorizează pacientul permanent pe toată durata procedurii. Oricât de complexe ar fi problemele stomatologice sau ce antecedente medicale are pacientul, şi aici includ diabet, hipertensiune sau osteoporoză, clinica Swiss Ecodent găseşte soluţia medicală şi garantează succesul.

Programează vizită la dentist

Radiologie digitala

radio

Clinică noastră stomatologică este dotată cu echipamente radiologice digitale innovative şi ultramoderne, marca KODAK.

Avantajele acestui tip de radiologie dentară digitală, în comparaţie cu radiologia convenţională, sunt:

  • nivel scăzut de iradiere (cu până la 90% mai scăzut decât radiologia convenţională);
  • calitatea mai bună a radiografiilor datorată unei mai bune rezoluţii;
  • timpul de lucru redus la doar câteva secunde;
  • vizibilitatea instantanee în toate cabinetele clinicii, datorită reţelei intranet;
  • posibilitatea măririi imaginii, scoţând în evidenţă şi cele mai ascunse detalii;
  • stocarea radiografiilor în arhiva personală a pacientului.

Radiografiile le putem pune la dispoziţia pacienţilor noştri, la cerere, în format digital sau în versiunea printată.

Contactează clinica

Terapie laser

Laserul dentar Zeiss face parte din dotările de top ale clinicii Swiss Ecodent şi este folosit cu succes în diverse acţiuni       terapeutice efectuate de către experţii noştri dentari:

¤ intervenţii chirurgicale;

¤ implantologie;

¤  tratamente de canal;

¤  tratarea afecţiunilor gingiei şi a osului dentar (parodontologie);

¤  tratamente pentru reducerea durerii şi vindecare rapidă;

¤ albire dentară cu succes garantat, într-un timp mult mai scurt decât albirea cu lampă Zoom sau albirea cu gutiere.

Efectul de albire se menţine un timp mai îndelungat, iar rata efectelor post-albire (sensibilitatea dinţilor) este cu 90% mai redusă.

Programează vizită la dentist

Recall pacienti

contact

Notificarea pacientilor este una dintre activitatile de baza a clinicii noastre. Prin experienta dobandita in cei peste 25 de ani de experienta internationala in domeniul serviciilor medicale de stomatologie, am inteles importanta comunicarii directe cu pacientii si am implementat inca de la deschiderea clinicii Swiss Ecodent in Romania, procedura de Recall pacienti. Aceasta este o componenta importanta a procedurii de management eficient al programarilor si se bazeaza pe comunicarea directa cu pacientii, fiind din ce in ce mai larg abordata in domeniul serviciilor medicale de stomatologie.

Prin procedura de Recall, ne asiguram ca sunteti iin permanenta informati despre reamintirea zilei, orei si a procedurii medicale pentru urmatoarea programare, precum si consiliati in situatia in care doriti o reprogramare sau detalii despre etapele urmatoare ale tratamentului dumneavoastra.

Toti pacientii clinicii noastre sunt contactati in mod direct, procedura de Recall implicand numeroase modalitati de notificare: este primordial sa comunicam direct cu dumneavoastra, de aceea prin procedura de Recall de care beneficiati ca pacienti ai clinicii Swiss Ecodent, ne adresam catre dumneavoastra in primul rand printr-un apel telefonic, urmand sa extindem comunicarea atat prin mesaj electronic cat si telefonic.

Programează vizită la dentist